Nedávno odvysílané pořady
Řazení podle pořadů
- #nofilterAkademieBiblická úvahaBohoslužbaBohoslužba archivČtení na pokračováníDary z rukou MistraDotekyFortepianoKe kořenůmKlikaKOMPASKudy kamLife+MagazínMagazín O Jezus tut džanelMagazín Židé a myModlitby podle BibleMomentkyMyšlenka na denNa sobotní frekvenci ProglasuNahoruNejen chlebemPoklady z archivuPravda pod mikroskopemPřekročit hranicePrůsečíkyŘeka životaRozmarýnaŠtafetaStopyStudna slovaSváteční slovoSvětem BibleTematická sobotaTichá poštaUši k dušiVečer pod lampouZa obzorZákladyZákoutíŽivot víry
Řazení po týdnech
Nejen chlebem
„Nejen chlebem živ je člověk, ale každým slovem, které vychází z Božích úst.“ Životodárný pokrm pro lidskou duši z toho nejčistšího zdroje - Bible - si můžete dopřát s pořadem Nejen chlebem, ve kterém se v ročních cyklech střídají kazatelé Božího slova.
Vysílací časy: čtvrtek 8:30 + 10:15 na Radiu Proglas / pátek 19:45 ® / pondělí 5:00 ®
Stopáž: 15 minut
Hovoří: Jan Vopalecký
Odpovědný redaktor: Lída HojkováDen/čas Pořad Popis Audio Čt 04.03
08:30Nejen chlebem
Nesmyslný slib
Hovoří: Josef HurtaStáhnout Čt 25.02
08:30Nejen chlebem
Obětovat svého syna
Hovoří: Josef HurtaStáhnout Čt 18.02
08:30Nejen chlebem
Bez přestání se modlete
Hovoří: Josef HurtaStáhnout Čt 11.02
08:30Nejen chlebem
Ježíšova blahoslavenství
Hovoří: Josef HurtaStáhnout Čt 04.02
08:30Nejen chlebem
Poctivý hledač
Hovoří: Josef HurtaStáhnout Čt 28.01
08:30Nejen chlebem
Neohlížet se zpět
Hovoří: Josef HurtaStáhnout Čt 21.01
08:30Nejen chlebem
Boží stavebnice
Hovoří: Josef HurtaStáhnout Čt 14.01
08:30Nejen chlebem
Z vody víno
Hovoří: Josef HurtaStáhnout Čt 07.01
08:30Nejen chlebem
O přizpůsobování
Hovoří: Josef HurtaStáhnout Čt 31.12
10:15Nejen chlebem
Nosit břemena
Autor, čte: Jan VopaleckýStáhnout Čt 24.12
10:15Nejen chlebem
Dar
Autor, čte: Jan VopaleckýStáhnout Čt 17.12
08:30Nejen chlebem
Poslaný
Autor, čte: Jan VopaleckýStáhnout Čt 10.12
08:30Nejen chlebem
Otevřené srdce
Autor, čte: Jan VopaleckýStáhnout Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.